Skänninge Stadshotell – ett kök mitt i grönsakslandet

På Skänninge stadshotell sätter vi råvaran i fokus då vi lagar mat. Vi tror på vår Svenska mattradition där den lokala bydgens råvaror står i centrum. Hos oss får klassiska rätter en liten touch av tidens tand. Vi anpassar alltid våra menyer efter säsong och köper in så mycket vi kan från producenterna kring Skänninge.

I basen av vår matlagning har vi alltid ekologiska produkter, så långt det är möjligt, och vi lagar självklart all mat från grunden –  utan tillsatser och onödiga kemikalier!

Då tror vi att maten smakar bäst och ger god livsnäring.

Vi har öppet för ÁlaCarte på båda våra hotell, alla dagar i veckan, året om. Dock har vi bara öppen drop-in-verksamhet under sommaren. Under övriga året tar vi endast emot förbeställningar. Ni bör vara minst tio personer i sällskapet - men ring oss gärna även om Ni är färre, för har vi mycket hotellgäster eller andra sällskap som bokat så är givetvis alla välkomna! 

Menyerna anpassas efter säsong och vi anpassar oss gärna till våra gästers önskemål om mat och dryck.

För mer information om bokningar, menyer m.m. kontakta oss på telefon 0142 410 60

Varmt välkomna







Till toppen
----